+ (60) 12-2725545   |   nasarteguh@gmail.com

Mendapat penyakit jantung pada 2009. Sudah menjalani Anjogram, tetapi tidak berjaya, dinasihat menjalani by pass. Beliau berusaha mendapatkan rawatan cara tradisional sehingga mendapat tahu Minuman “Bio-J” boleh membantu. Beliau bertambah sihat dan disahkan tiada sumbatan jantung lagi.

Alhamdulilah. Terima kasih kepada Bio-J, kerana telah banyak merubah kehidupan saya. Kalau dahulu apa yg saya buat semua dalam keletihan, kini saya berjalan laju, menaiki tangga sehingga 3 tingkat. Berjogging tanpa mengah. Terima kasih pada Dato Bad kerana memperkenal Bio-J kepada saya.

Berlaku sumbatan urat di bahagian leher akibat kemalangan  jalanraya. Menyebabkan kesakitan di leher dan dada. Dimaklumkan  pembedahan perlu dilakukan. Setelah diperkenal- kan Minuman Herba “Bio-J” dan mengamalkannya, kesihatan saya beransur pulih. Alhamdulilah.

Mendapat Strok pada tahun Ogos 2009. Berusaha mendapatkan ubat tradisional dan lain2.Alhamdulilah setelah mengambil Minuman “Bio-J” Strok yang dialami beransur baik & bertenaga.

Menghadapi masalah jantung, lesu, dan kencing manis. Setelah mendapat tahu Minuman Bio-J, beliau mencuba dan Alhamdulillah masalah jantung dan penyakit-penyakit lain dapat diatasi

Hubungi Kami

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan,
sila email ke:
profdatukbada@gmail.com
nasarteguh@gmail.com

Atau hubungi wakil kami:-
Pejabat: 03-6122 1154
Mohd: 017-241 6036
Saiful: 012-673 8532

Keratan Akhbar